Apartman

Apartman

Apartman se nalazi u samom centru turističkog kompleksa “Sunčani vrhovi” na Kopaoniku.Nalazi se na prvom spratu konaka Zvečan,krilo Hotela Andjela iznad apoteke.Orijentisan ka centralnom trgu. Okružen je kafićima i restoranima, marketima, prodavnicama, bankom, poštom, apotekom. U neposrednoj blizini nalazi se i ski staza.

Poseduje kupatilo sa tušem, mini kuhinju sa dve ringle i mini-frižiderom, dnevnom sobom (sto i stolice) i LCD televizorom. Kompletno je renoviran i moderno opremljen – spreman za nove goste!

Idealan je za sedmodnevne najmove u sezoni skijanja kao i za vreme konferencija, biznis foruma i ostalih dešavanja.

Kopaonik je najveća planina centralne Srbije sa najpoznatijim ski stazama, omiljeno mesto za odmor tokom cele godine. Pruža se dužinom od 82 kilometra, pravcem od Kosovske Mitrovice s juga do najvišeg dela masiva tzv. Ravnog Kopaonika sa vrhovima.

Za ljubitelje noćnog skijanja osvetljene su staze “Malo Jezero”i “Karaman greben”. Takođe, za decu skijaše i početnike postoji škola skijanja i sa pokretnom trakom kako biste naučili da skijate.

Kopaonik raspolaže sa preko 50 kilometra uređenih alpskih staza od čega su 6 FIS staze za slalom i veleslalom. Staze opslužuju 24 žičare ukupnog kapciteta preko 33 000 skijaša na čas. Od staza za skijanje, Kopaonik raspolaže sa 15 lakih, 10 srednjih i 7 teških staza.

Sve staze su međusobno povezane i udaljene nekoliko desetina metara od centralnog kompleksa hotela (u kom se apartman nalazi).

Rezervišite svoje mesto na vreme!

Kopaonik apartman Konaci
Kopaonik apartman Konaci
Kopaonik apartman Konaci
Kopaonik apartman Konaci
Parking

Ispred kompleksa se nalazi veliki parking sa određenim brojem parking mesta.

Besplatan Wi-Fi internet

Dostupan je brzi besplatan Wi-Fi internet.

Menjačnica

Sve transakcije i zamene novca možete obaviti u neposrednoj blizini centra.

Kupovina

Ispred apartmana nalaze se marketi, pijaca i prodavnice sportske opreme.

Kongres sale

Apartman je lociran u blizini svih kongresnih sala.

Ski staze

Ono najbitnije - ski staze i žičara se nalaze na svega par minuta hoda od apartmana.

Copyrights © 2021 Apartman Logic Kopaonik - Sva prava zadržana, zabranjeno kopiranje slika i sadržaja